Aydemir: ‘Teşekkürler Erzurum’

Güncelleme Tarihi:

Aydemir: ‘Teşekkürler Erzurum’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2015 17:22

AK PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ İBRAHİM AYDEMİR

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘1 Kasım Genel seçimlerinin kazananı Milli irade, mesajı ise kardeşlik, birlik ve beraberliktir. Sonuçlar ülkemiz için hayırlı olsun’ dedi.
Seçimlerin tek galibinin millet olduğunun altını çizen Milletvekili Aydemir, ‘Milli irade istikrar demiştir, huzur demiştir, milli birlik ve beraberlik demiştir. Bu mesaj toplumun her kesimlerince dikkatli ve iyi okunmalıdır.’ diye konuştu.
AYDEMİR’İN MESAJI
Aydemir, ‘Gerek 7 Haziran ve gerekse 1 Kasım 2015 Genel seçimleri sürecinde, toplumsal hassasiyet ve dikkatlere yürekli ve samimi bir saygı sergileyen AK Parti ve onun hizmet davası bir kez daha milletimizin teveccüh ve desteğine mazhar olmuştur. Milletten aldığımız bu güven ve gücü yine millete hizmet yolunda ifade edeceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır’ diye konuştu.
YİNE BİSMİLLAH, HER DAİM BİSMİLLAH
1 Kasım seçimlerine girerken, ‘Haydi Bismillah’ dediklerini hatırlatan Aydemir, ‘İnşallah 8 Kasım itibariyle başlayacak olan yeni AK Dönem için de Haydi Bismillah’ diyoruz. Bu seçim dönemlerinde bize desteklerini esirgemeyen aziz dadaşlara bir kez daha minnet ve şükranlarımızı sunuyor, yegane gücümüzün milli irade olduğunu vurguluyoruz. Rabbim millete hizmet yolunda bizi muvaffak kılsın’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!