Altay’dan Şahin’e Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Altay’dan Şahin’e Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 10:30

ALTAY'DAN ŞAHİN'E ZİYARET

Tüketici hak ihlalleri ile mücadele eden Tüketici Hak Arama Derneği, tanışma ve bilgilendirme kapsamında kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor.
Dernekler Erzurum İl Müdürü İbrahim Şahin’i makamında ziyaret eden Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Hancı, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay; ”Bizler hiç bir beklenti içinde olmadan tüketicilerin maruz kaldığı hak ihlallerine karşı gerek yüz yüze gerekse yazılı ve görsel basın vasıtası ile tüketicileri bilinçlendirip, izleyecekleri yolu tarif ediyoruz”, dedi. Altay, derneğin vizyonu ve gelecekteki projeleri hakkında Dernekler il Müdürü İbrahim Şahin’e bilgi verdi. Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Hancı’da "bizlere gelen şikâyetleri cevaplayarak, sorunlara çözüm aramaktayız. Vatandaş hakkını aramaktan korkmasın" dedi.
Dernekler İl Müdürü İbrahim Şahin "Devlet ve millet yararına çalışan bu tür dernekleri çok önemsediğini, ”Gerek tüketiciye yardımcı olma gerekse tüketiciyi bilinçlendirip bilgi sahibi yapma konusunda yoğun bir zaman gerekmektedir”, dedi. Maddi olarak hiç bir kazancın olmadığı ancak manevi olarak pek çok şey kazanıldığına dikkat çeken Şahin, “bu da bu tür sivil toplumların önemini artırmaktadır” dedi.
Tüketici Hak Arama Derneği ekibine başarılar dileyen Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay, daha birçok konuda istişarelerde bulunduklarını belirterek, Dernekler Erzurum il müdürü İbrahim Şahin’e ilgisinden ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!