Elazığ merkezli FETÖ operasyonunda 15 polise gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Elazığ merkezli FETÖ operasyonunda 15 polise gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2016 12:58

Elazığ merkezli FETÖ operasyonunda 15 polise gözaltı

Haberin Devamı

ELAZIĞ,(DHA)- ELAZIĞ merkezli 5 ilde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda, aralarında rütbelilerin de bulunduğu 15 polis gözaltına alındı. Haklarında yakalama kararı bulunan 6 polisin ise arandığı belirtildi.
Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıkmlamada, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY kapsamında yürütülmekte olan soruşturmayla ilgili olarak bugün saat 06.00'da Elazığ merkezli Bursa, Malatya, Konya ve Kahramanmaraş illerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.
Açıklamada, "Operasyonlarda, 3’ü rütbeli 18’i polis memuru toplam 21 emniyet mensubu hakkında yakalama ve gözaltı kararı çıkarılmış olup şüphelilerden 15’i yakalanarak gözaltına alınmış, 6 şüphelinin ise yakalama çalışmaları devam etmektedir. Gözaltına alınanlardan 12’sinin bylock programı kullandığı tespit edilmiştir. Ayrıca şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 9 adet 1 dolarlık banknot, banka hesap hareketlerine ait doküman ile dijital materyaller ele geçirilmiştir" denildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!