Keşan Belediyesi’nden kıyafet yardımı

Güncelleme Tarihi:

Keşan Belediyesi’nden kıyafet yardımı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 18:00

Keşan Belediyesi’nden kıyafet yardımı

Haberin Devamı

KEŞAN(Edirne),(DHA)- EDİRNE’de Keşan Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların İkinci el eşya biriminden, Ramazan Bayramı öncesinde kıyafet alabileceği hatırlatıldı.
Eski itfaiye binası yanındaki belediye hizmet binasının ikinci katında bulunan İkinci El Eşya Birimi’nin 1 Temmuz 2016 Cuma ve 4 Temmuz 2016 Pazartesi günü kıyafet yardımı faaliyetine devam edeceği belirtildi. İsteyen vatandaşların ihtiyaç halinde İkinci El Eşya Birimi’nden mevsime uygun kıyafet temin edebileceği aktarıldı. Yetkililer, birime gelen kıyafetlerin kategorilerine göre ayrıldığını ve her birinin yıkanıp ütülenerek ihtiyaç sahiplerine verildiğine dikkat çekti.
Vatandaşların kullanmadığı kıyafetler başkalarının çok ihtiyaç duyduğu kıyafetler olabiliyor. Bu nedenle kullanılmayan kıyafetler ve ev eşyaları Keşan Belediyesi'nin İkinci El Eşya Birimi'ne getirilebiliyor. Vatandaşlarımız '714 11 85 /120 ' nolu telefondan konu hakkında bilgi alabiliyor. Bilgi veren vatandaşlarımızın eşyaları evlerinden de alınabiliyor. Ayrıca vatandaşlarımız, BELKOOP ve Çamlıkent mevkilerinde bulunan ikinci el giysi kutularımıza da kullanmadıkları kıyafetlerini bırakabiliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!