Evindeki özel odada uyuşturucu imal eden şüpheli tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Evindeki özel odada uyuşturucu imal eden şüpheli tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2017 16:20

Evindeki özel odada uyuşturucu imal eden şüpheli tutuklandı

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE'de jandarma tarafından uyuşturucu imalathanesine dönüştürülen bir eve düzenlenen operasyonda 157 gram esrar ve 12 kök kenevir ele geçilirken, gözaltına alınan E.K. tutuklandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Menzilahir Mahallesi'nde E.K.'nin evinin odalarından birini kenevir yetiştirmek için özel olarak imal edilmiş malzemeler ile iklimlendirme yaparak odayı esrar üretim yerine çevirdiği bilgisi üzerine harekete geçti. Jandarma ekipleri eve düzenlediği operasyonda satışa hazır 157 gram esrar ve 12 kök kenevir ele geçirdi. Uyuşturucu maddelere el konulurken, E.K. gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.K. çıkarıldığı mahkemece 'uyuşturucu imal etmek ve ticaretini yapmak' suçundan tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Öte yandan jandarma ekipleri Uzunköprü İlçesi'ne bağlı Kurtbey Köyü'nde M.K.'nın kendisine ait tarlaya Hintkeneviri ektiğini tespit etti. Tarlada yapılan aramada 201 kök Hintkeneviri ele geçilirken, gözaltına alınan M.K. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!