Edirne'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Edirneden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2014 14:42

- Keşan'da, "Kadın İsterse" adlı tiyatro oyunu sahnelenecek

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - Keşan'da, "Kadın İsterse" adlı oyun sahnelenecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, oyun, İstanbul Jest Tiyatrosu tarafından 28 Kasım Cuma günü Keşanlı tiyatroseverlerle buluşacak.

Savaş Aykılıç'ın yazdığı ve yönetmenliğini Müfit Kayacan'ın yaptığı oyunda, Zeynep Gülmez, Yusuf Atala, Nazlı Kar, Şevket Çapkınoğlu, Tuna Arman, Müfit Kayacan ve Sezer Soykök rol alıyor.

Oyun, Ahmet Yenice Ortaokulu Sevim Yenice Kültür Merkezi'nde saat 20.30'da başlayacak.

Biletler, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Cem Market, Sistem Kırtasiye, Kitap Dünyası, Eğitim İş ve Yuvam Pastanesi'nde 10 liradan satışa sunuldu.

- Keşan Belediye Başkanı Özcan, muhtarlarla buluştu

Haberin Devamı

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Özcan, ilçedeki bir restoranda düzenlenen etkinlikte, muhtarların sorun ve beklentileriyle yakından ilgilendiğini söyledi.

Mahallelerde semt pazarı kurulması yönünde taleplerin olduğunu aktaran Özcan, şunları kaydetti:

"Aşağı Zaferiye ve İspat Camisi'nde bunu başlattık. Çok kısa bir süre sonra Yeni Mahalle'de de semt pazarı kurulacak. Yeni Mahalle, son dönemde bölgemize gelen yatırımların çoğunun konumlandığı bir yer. Biz de belediye olarak bu bölgede ciddi bir sorun yaratan vahşi depolama sahasını kaldırıp yerini çok güzel bir yeşil alan haline getireceğiz. Bu sahanın rehabilitasyonu İÇİN ihale yapıldı. Bu kötü görüntü artık olmayacak. Açılışı gerçekleştirilecek Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Sahası'nı kullanacağız. Atık Su Arıtma Tesisimiz de yıl sonu itibarı ile bitecek. DSİ belki açılışını bahara uzatabilir."

Etkinliğe, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, Keşan Belediye Başkan yardımcıları Cengizhan Aktan ile Salim Şevik katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!