Edirne 18 Mart şehitlerini konserle anacak

Güncelleme Tarihi:

Edirne 18 Mart şehitlerini konserle anacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 17:53

Edirne 18 Mart şehitlerini konserle anacak

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)-EDİRNE Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle “Şehitlerimize Yüreğimizden Ezgiler”   Türk Halk Müziği korosu konseri verecek. Halka açık olan konserde  kahramanlık şarkıları ve türküleri seslendirilecek. 
Edirne Belediyesi Türk Halk Müziği korosu tarafından; 18 Mart Cumartesi Günü saat 20.00’de ETSO Konferans Salonu’nda, 18 Mart Çanakkale Savaşı’nda hayatını kaybeden şehitlerimize ithaf edilecek olan konserde;  birbirinden güzel ve anlamlı şarkılar müzikseverlerle buluşacak. Şef Yaşar Özel, yönetiminde gerçekleştirilecek olan konserde kahramanlık şarkıları ve türküleri seslendirilecek. 
Çanakkale Zaferi’nin;  bir milletin bütün dünyaya karşı onurunu, şerefini, namusunu ve bağımsızlığını,  kanının en son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren emsalsiz bir şahlanış destanı olduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bu vesile ile bizim bugün bu topraklarda rahatça nefes almamızı sağlayanların şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum” dedi. Gürkan, konsere tüm Edirnelileri  davet etti. 
FOTOĞRAFLI
 
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!