Çocuklar notalarla sohbet etti

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar notalarla sohbet etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 15:47

Çocuklar notalarla sohbet etti

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE Belediyesi Çocuk Korosu’nun, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen konserine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’da katıldı.
Şef Yaşar Özel yönetimindeki Edirne Belediyesi Çocuk Korosu, her konserinde daha da coşkulu anlar yaşatmaya devam ederken; bu ayki konsere Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çocuklarla birlikte sahneye çıkarak şarkıda söyleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne Belediyesi olarak kentimizde belediye bünyesinde ilk kez bir çocuk korosu oluşturduk. Bir yıl gibi bir süredir çocuklarımız birçok konsere çıktı. Bugünde gördük ki çocuklarımızın her konseri bir öncekinden daha iyi oluyor. Çocuklarımızın, gençlerimizin müzikle uğraşması, sanata ilgi göstermeleri bizleri memnun ediyor ve onlarla gurur duyuyoruz.” dedi.
Konser sonunda Belediye Başkanı Recep Gürkan, Şef Yaşar Özel’e çiçek takdim ederek, “Bu özel ve güzel gece için çocuklarımıza ve size tüm dinleyenler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!