YÖK Başkanı’ndan Fakülte Birincilerine Kutlama Belgesi

Güncelleme Tarihi:

YÖK Başkanı’ndan Fakülte Birincilerine Kutlama Belgesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2015 14:33

FAKÜLTELERE BİRİNCİLİK İLE YERLEŞİN ÖĞRENCİLERE BELGE

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, ulusal proje kapsamında bir ilki gerçekleştirerek, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nda devlet ve vakıf üniversitelerinin fakültelerine birincilikle yerleşen 1351 öğrenci ve ailelerini tebrik etmek amacıyla birer kutlama belgesi gönderdi.
Bu çerçevede Düzce Üniversitesi Senatosu da, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk toplantısını Senato Üyelerinin katılımı ile Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar başkanlığında toplanan senatonun ilk gündem maddesi, YÖK tarafından fakülte birincilerine gönderilen kutlama belgelerinin öğrencilere tevdi edilmesiydi.
Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Fakültelere birincilikle yerleşen dokuz öğrenciye YÖK tarafından gönderilen kutlama belgelerini takdim etti. Düzce Üniversitesine birincilikle yerleşen öğrencilerden Tıp Fakültesi birincisi Şule Arslan, Eğitim Fakültesi birincisi Elif Şimşek, İlahiyat Fakültesi birincisi Rabia Toprak, Fen Edebiyat Fakültesi birincisi Rümeysa Yanık, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi birincisi Emrullah Çabuk, Mühendislik Fakültesi birincisi Beyza Nur Göçmen, İşletme Fakültesi birincisi Sema Nur Mutlu, Teknoloji Fakültesi birincisi Elmas Saadet Duman ile Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi birincisi Esra Aşkın’ı kutlayan Rektör ve Senato Üyeleri, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!