İstanbul'da Mardin Tanıtım Günleri etkinliği düzenlenecek

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda Mardin Tanıtım Günleri etkinliği düzenlenecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2015 15:32

- Mardin Valiliği, Mardin Dernekler Federasyonu ve Mardin Eğitim Vakfı işbirliği İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde Mardin Tanıtım Günleri etkinliği düzenlenecek.

Haberin Devamı

MARDİN (AA) - Mardin Valiliği, Mardin Dernekler Federasyonu ve Mardin Eğitim Vakfı işbirliği İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde Mardin Tanıtım Günleri etkinliği düzenlenecek.

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, Mardin’in yurt içi turizm tanıtım faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda 5-8 Şubat 2015 tarihleri arasında Mardin Tanıtım Günleri etkinliği'nin düzenleneceği belirtilen açıklamada, Mardin Valiliği’nin yanı sıra kaymakamlıklar, belediyeler, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası, Mardin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, Mardin Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, halk eğitim merkezleri, çok amaçlı toplum merkezleri, bazı sivil toplum kuruluşları ve farklı kesimlerden esnafın katılımıyla gerçekleştirileceği bildirildi.

Haberin Devamı

Açıklamada ziyaretçilerin, Mardin'in damak tatları, ev yapımı ürünler ve çeşitli el ürünlerinin de aralarında bulunduğu farklı bir çok lezzeti bir arada görerek Mardin nostaljisi yapma fırsatını bulabileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!