Diyarbekirspor’un Yeni Transferi Barış Ataş İddialı

Güncelleme Tarihi:

Diyarbekirspor’un Yeni Transferi Barış Ataş İddialı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2015 14:06

3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un yeni transferi Barış Ataş, sakatlıktan çıktıktan sonra düzenli idman yaptığını belirterek, en kısa zamanda arkadaşları ile arasındaki açığı gidererek, oynamayı hedeflediğini söyledi.
3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un yeni transferi Barış Ataş, hazırlık çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Geçen sezonun devre arasında sakatlandığını ancak pes etmeyerek, başarılı bir tedavi süreci geçirdiğini belirten Ataş, “Tedaviden sonra düzenli idman yaptım. Ben daha önce de sakatlıklar yaşadım ve sahalara döndüm. Şu an için tek eksiğim takımla idman yapmamış olmak. Onu da gidereceğim” dedi.
“TAKIMDAKİ HAVAYI İYİ GÖRDÜM”
Takımda herkesin kendisini bağrına bastığını anlatan Ataş, “Önceden tanıdığım arkadaşlar var. Güzel ve birbiri ile uyumlu bir kadromuz var. Uyum sağlamakta zorluk çekmedim. Tek düşüncem bir an önce oynamak ve şampiyonlukta pay sahibi olmak. Feyzi başkanın emekleri inşallah bu sezon boşa gitmeyecek. Camiamızın yüzünü de güldüreceğiz. Diyarbekirspor için çıkış yıllarının başlangıcı olacak” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!