Diyarbakır’da oto galericilerin sorunları

Güncelleme Tarihi:

Diyarbakır’da oto galericilerin sorunları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2014 14:59

- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, ilçe belediyeleri eş başkanlarıyla birlikte kentin iki ayrı noktasında kurulan Oto Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti ve sorunlarını dinledi.

Haberin Devamı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, ilçe belediyeleri eş başkanlarıyla birlikte kentin iki ayrı noktasında kurulan Oto Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti ve sorunlarını dinledi.

Elazığ ve Şanlıurfa yolu üzerindeki Oto Galericiler Sitesi esnafıyla buluşan Anlı ve beraberindekiler, oto galericilerin sorunları dinledi.

Anlı, esnafın kazanmasının kentin kazanması anlamına geldiğini belirterek, sorunların çözümü konusunda bir çaba içinde olacaklarını söyledi.

Deneme amaçlı olarak iki belediye otobüsünün hat güzergahını Oto Galericiler Sitesi’ne kadar uzatacaklarını dile getiren Anlı, "Esnaf grubunun oluşturulması ve daha iyi hizmet için esnafı siteleştirme çalışmaları sürecek. Kent merkezinde dağınık olarak bulunan oto galericilerin buraya taşınması konusunda çalışmaları sıkılaştıracağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!