Barış Ataş Diyarbekirspor’a Transfer Oldu

Güncelleme Tarihi:

Barış Ataş Diyarbekirspor’a Transfer Oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2015 16:50

DİYARBEKİRSPOR, DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DAN AYRILAN BARIŞ ATAŞ İLE ANLAŞTI.

Diyarbekirspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’dan ayrılan Barış Ataş ile anlaştı.
2.Lig ve 3.Lig’den birçok kulübün transfer listesinde olan Barış Ataş, Diyarbekirspor’dan gelen teklifi pazarlık yapmadan kabul etti. Bugün Bolu Esentepe’de devam eden kamp çalışmalarına katılacak olan Ataş, 3.Lig’de oynamayı düşünmemesine rağmen Diyarbekirspor’un hedefleri ve Feyzi İlhanlı’nın kendisine karşı sergilediği tutumdan etkilenerek, sunulan teklifi düşünmeden kabul ettiğini söyledi.
“FEYZİ BAŞKAN BİR SÖZÜYLE İKNA ETTİ”
Geçen sezonun devre arasında şanssız bir sakatlık yaşadığına dikkat çeken Ataş, “Çok şükür tedavi oldum. İnançla ve azimle çalışarak, Allah’ın yardımı ile iyileştim. Yaşım 28 ve uzun yıllar oynamak istiyorum. Daha önce aynı sakatlığı yaşadım ve sahalara dönmeyi başardım. Yeni bir sayfa daha açacağım. 3.Lig’de oynamak aklımdan geçmiyordu. Çok daha iyi para teklif edenler oldu ama ben Diyarbekirspor’dan gelen teklifi düşünmeden kabul ettim. Burası herhangi bir 3.Lig takımı değil. Feyzi başkanın tutumu beni çok etkiledi. Transferi kapatmalarına rağmen beni sahiplenmek amacıyla transfer etmek istediklerini söyledi. Bazıları beni yarı yolda bırakırken, kendisi destek oldu ve sahiplendi. Böyle bir anlayışa sahip olan bir başkan geri çevrilmez. Hep beraber Diyarbekirspor’u büyük hedeflere ulaştıracağız” dedi.
“ATAŞ’A İNANDIĞIMIZ İÇİN TRANSFER ETTİK”
Diyarbekirspor Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı ise, Barış Ataş’ın takıma gerekli katkıyı sunacağına inandıkları için transfer ettiklerini söyledi. İlhanlı, “Barış kentimizde yetişen önemli futbolculardan biridir. Kalitesini tartışmaya gerek yok. Hocamız da biz de kendisini istedik. Önemli olan zor dönemde kendi insanlarımıza sahip çıkmaktır. Biz de bunu yapmaya çalıştık. Maddi konularda pazarlık dahi yapmadan teklifimizi kabul etti. Diyarbekirspor’un büyük hedeflerden oluşan mücadelesine hoş geldin diyoruz. Takımın başarısı için her şeyini ortaya koyacağına yürekten inanıyoruz. Taraftarlarımız da kendisine gerekli desteği verecektir" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!