Bakan Yılmaz, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Bakan Yılmaz, Ziyaretlerini Sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2015 12:52

DİYARBAKIR’DA, SEÇİM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜREN KALKINMA BAKANI CEVDET YILMAZ, UYUŞTURUCUYA KARŞI MÜCADELE YÜRÜTEN VE BAŞKANLIĞINI CEVDET NASIRANLI’NIN YAPTIĞI YENİ GÜNEYDOĞU GENÇLİK SPOR MERKEZİ’Nİ ZİYARET EDEREK, BURADA ŞAMPİYON TEKVANDOCU ÖZLEM ULAŞ’A PLAKET VERDİ.

Diyarbakır’da, seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, uyuşturucuya karşı mücadele yürüten ve başkanlığını Cevdet Nasıranlı’nın yaptığı Yeni Güneydoğu Gençlik Spor Merkezi’ni ziyaret ederek, burada şampiyon tekvandocu Özlem Ulaş’a plaket verdi.
Kalkınma Bakanı ve AK Parti Diyarbakır birinci sıra milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yılmaz, bu çerçevede dün uyuşturucuya karşı çok yönlü mücadele yürüten Yeni Güneydoğu Gençlik Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Yılmaz’a, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti İl Başkanı Muhammed Dara Akar, AK Parti MKYK üyesi Prof. Dr. Mehmet Akın ve bazı parti yöneticileri eşlik etti. Burada, uyuşturucu ile ilgili çeşitli raporlar hazırlayarak, hükümetin bu konuda politika değişikliğine gitmesini sağlayan kulüp başkanı Cevdet Nasıranlı, milli tekvando antrenörü Hacı Özbilek ve şampiyon tekvandocu Özlem Ulaş ile kulüp sporcuları tarafından karşılanan Bakan Yılmaz, kulübün çalışmalarına ilişkin Nasıranlı’dan bilgi aldı.
Daha sonra bir süre sporcu çocuklarla ilgilenen ve onlara öğütlerde bulunan Bakan Yılmaz, şampiyon tekvandocu Özlem Ulaş’a da plaket verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!