Türk Kızılayı'nın Oscar'ları sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Türk Kızılayının Oscarları sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 11:41

Türk Kızılayı'nın Oscar'ları sahiplerini buldu

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Türk Kızılayı tarafından, kentte düzenli olarak kan bağışı yapan ve belirli bir seviyenin üzerinde kan veren kişilere ödül verildi.

Türk Kızılayı Denizli Şubesi, dün (Çarşamba) Beyaz İnci Düğün Salonu'nda, düzenli kan bağışı yapanlar için ödül töreni düzenledi. Kan bağışının önemine dikkat çekmek ve düzenli bağış yapanları onurlandırmak için düzenlenen törende 45 kez ve üstü kan bağışı yapan 22 kişiye plaket, 35 bağışı aşan 43 kişiye altın madalya, 25 bağışı aşan 152 kişiye gümüş madalya, 10 bağışı aşan 1150 kişiye de bronz madalya takdim edildi. Ödül törenine katılan AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kan bağışının önemine vurgu yaparak, "İyi ki Türk Kızılayı gibi bir kuruluşumuz var. Felaket anında kim yardım eder diye bir soru işaretimiz yok. Böyle durumlarda anında ulaşılıp yardım eli uzatılıyor. Kan bağışı da çok önemli bir konu. Kan vererek canların kurtarılmasına vesile olabilirsiniz. Sağlıklı olan herkesi kan bağışına davet ediyorum" dedi.

Türk Kızlayı Denizli Şubesi Başkanı Salih Amiroğlu, Türk Kızılay'ının yardım anlamında dünyanın dört bir yanına ulaştığını ifade ederek, "Türk Kızılayı sadece Türkiye'ye değil dünyanın dört bir yanına yardım ulaştırarak umut kapısı olmuştur. Kurumumuz 149 yıldır görevini başarılı bir şekilde yerine getirmek için sizlerle birliktedir. Kan bağışı hayati bir konudur. Kan bağışı ve diğer yardımlarla Türk Kızılayı'na destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından bağışçılara ödülleri verildi. Ödül töreninin sona ermesinin ardından düzenlenen iftarla etkinlik sona erdi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!