Teröre tepki gösteren taraftarlardan polise karanfil

Güncelleme Tarihi:

Teröre tepki gösteren taraftarlardan polise karanfil
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 22:23

Teröre tepki gösteren taraftarlardan polise karanfil

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Beşiktaşlılar Derneği, İstanbul'daki Beşiktaş Bursaspor maçının ardından düzenlenen bombalı terör saldırısına tepki göstermek için terörü protesto eylemi düzenledi. Eylem sırasında taraftar grupları güvenlik önlemleri alan polislere karanfil vererek başsağlığı diledi.



Denizli Beşiktaşlılar Derneği, İstanbul'daki Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş Bursaspor maçı sonrası polise yönelik düzenlenen bombalı terör saldırısının ardından bugün saat 19.00'da bir araya gelerek yaptığı basın açıklamasıyla teröre tepki gösterdi. Denizli Beşiktaşlılar Derneği'ne Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursaspor ve diğer taraftar grupları da katılarak destek verdi.



Delikliçınar Meydanı'ndaki Büyükşehir belediyesi önünde toplanan taraftarlar "Polise uzanan eller kırılsın", "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ne mutlu Türk'üm diyene", "Türk'üz Türkçüyüz Atatürkçüyüz" sloganları atarak teröre tepkilerini dile getirdi. Denizli Beşiktaşlılar Derneği Basın Sözcüsü Hasan Ozan Orpak, yapılan saldırının ülkeyi derin bir üzüntüye boğduğunu, teröre karşı tek ses olmak ve yaşanan kayıpları unutturmamak için bir araya geldiklerini belirtti. Orpak, yaşanan saldırının ilk olmadığını ancak son olması için çağrı yaptıklarını belirterek, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve kardeşçe yaşamak için bugün burada farklı renklere gönül vermiş birçok taraftar grupları olarak kardeşliğimizi kimse yıkamayacak. Patlamada yaşamını yitiren tüm kardeşlerimizi kalbimize gömdük. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.



Basın açıklamasının ardından Delikliçınar Meydanı'nda güvenlik önlemleri alan polislerin yanına giden taraftarlar, ellerindeki karanfilleri polis memurlarına vererek başsağlığı diledi. Bir süre teröre karşı slogan atan grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.





Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)



FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!