"Şeytan'ın Kabilesi: Semur" filmi için hazırlıklar tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Şeytanın Kabilesi: Semur filmi için hazırlıklar tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 17:34

"Şeytan'ın Kabilesi: Semur" filmi için hazırlıklar tamamlandı

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Sarayköy İlçesi'nde çekimlerine başlanacak olan "Şeytan'ın Kabilesi: Semur" isimli sinema filmide kamera karşısına geçecek oyuncular kente geldi. Başrollerini İpek Erdem ve Balamir Emren'in paylaşacağı yapımın set hazırlıkları tamamlanırken, filmin çekileceği Sarayköy İlçesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'ın da filmde rol alacağı belirtildi.
Sarayköy İlçesi'nde çekimi için son hazırlıkların yapıldığı ve başrollerini İpek Erdem ve Balamir Emren'in paylaştığı "Şeytan'ın Kabilesi: Semur" isimli korku filmi için geri sayım başladı. Filmin çekimi için kente gelen oyuncular Yakup Yavru, Murat Ercanlı, Balamir Emren, İleyna Emincan, Gamze Pelin Gökçe, Nergis Odzak, Tekin Temel, Batuhan Yar, Musa Yılmaz, Aydan Çakır, Gürkan Arikboga, Seher Yalnız, Gülsüm Arife Üstün, Nihan Tüfekçioglu, İleyna Kıyak, Ahmet Tagil ve film ekibi Vali Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti. Filmin yapımcısı Denizlili İşadamı Ayhan Ulam, çekimlerin 3 haftada tamamlanacağını belirtirken, Yönetmen Gökhan Aksu da Sarayköy'de başlayan çekimlerin Denizli merkezinde tamamlanacağını kaydetti.
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'ı da makamında ziyaret eden film ekibi, setin kurulduğu Sarayköy ilçesini çok beğendiklerini ifade etti. Film ekibi, film için sağladığı destek nedeniyle Başkan Özbaş'a teşekkür etti.
Filmde kendisinin de nikah sahnesinde kamera karşısına geçeceğini hatırlatan Başkan Özbaş, "Sizin gibi değerli oyuncuları Sarayköy'de ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. İlçemizin kültürel ve sosyal yaşamının gelişmesi için yaptığımız çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bunun yanında bir sinema filmine ev sahipliği yapmak da, bu çabalarımızı destekledi. Bu film ilçemizin tanıtımına büyük katkılar sağlayacak. Bizler de Sarayköy Belediyesi olarak bu filmin başarılı olması, bu başarı ile birlikte ilçemizin ülke çapında bilinirliğinin artması için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Film ekibinin ricasıyla filmde küçük bir sahnede ben de yer alacağım. Oyunculuk gerçekten çok zor bir meslek. Ancak benim rolüm nikah sahnesinde olacağı için çok zorlanacağımı düşünmüyorum" dedi.
Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!