MAKSİAD'dan Almanya çıkarması

Güncelleme Tarihi:

MAKSİADdan Almanya çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 15:00

MAKSİAD'dan Almanya çıkarması

Haberin Devamı

DENİZLİ'de, Makine Sanayici İşadamları Derneği (MAKSİAD), 24-28 Nisan arasında düzenlenen Hannover Messe 2017 fuarına çıkarma yaptı. 30 üyesi ve 2 PAÜ Mühendislik Fakültesi öğrencisi ile birlikte fuarda yer alan dernek, sanayi ve endüstri alanında dünyadaki gelişmeleri takip edecek.

MAKSİAD, dünyanın en büyük sanayi ve endüstri fuarlarından Hannover Messe 2017'ye 30 üyesiyle katıldı. Fuara üyelerinin yanında 2 Pamukkale Üniversitesi öğrencisini de götüren dernek, sanayi ve endüstri alanlarında en yeni teknolojik gelişmeleri yerinde takip edecek.

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, fuarda endüstri 4.0 uygulamalarının yoğun bir şekilde vitrine çıktığını belirterek, "Dünyadaki son teknolojik ve endüstriyel gelişmeleri takip etmek ve rekabet edilebilir üretim politikasını belirlemek için bu fuarlar çok büyük önem arz ediyor. Hannover Fuarı dünyadaki en büyük sanayi fuarı, MAKSİAD ailesi olarak, KOSGEB'in de desteğiyle 30 arkadaşımızla fuara katıldık. Ayrıca geleceğin önemli sanayicileri olabilecek Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden 2 genç arkadaşımızı da, dernek olarak Hannover'e getirmeyi uygun bulduk. Üyelerimiz bu fuarda çok sayıda ikili iş görüşmeleri yapacak, yerel sanayi kuruluşlarıyla fikir alışverişi sağlayarak ülkemize ve Denizli'mize inşallah önemli birikimlerle dönüş yapacaktır" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!