LYS'ye gireceklere, halk otobüsleri ücretsiz

Güncelleme Tarihi:

LYSye gireceklere, halk otobüsleri ücretsiz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 15:20

LYS'ye gireceklere, halk otobüsleri ücretsiz

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, 10-11 Haziran ve 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girecek kişilere ve sınav görevlilerine halk otobüsleriyle ulaşımı ücretsiz hale getirdi.

Denizli'de 10-11 Haziran ve 17-18 Haziran tarihlerinde LYS heyecanı yaşayacak kişiler ve sınav görevlileri, sınav yerlerine Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz ulaşabilecek. Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 10-11 Haziran ve 17-18 Haziran tarihlerindeki LYS'ye gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak. LYS'ye girecekler ve sınav görevlileri sınav giriş belgesi veya görevli belgelerini şoförlere göstererek, Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinde ücretsiz seyahat edebilecek.

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yıl boyu LYS'ye hazırlanan herkese başarılar dileyerek, "Ailelerimiz gençleri motive ederek cesaretlerini artıracak ve sınav kaygılarını mutlaka giderecektir. Bizim tek beklentimiz Denizli ve bu kutsal vatan için kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetişmesidir" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!