Hırsızlık anı güvenlik kamerasında

Güncelleme Tarihi:

Hırsızlık anı güvenlik kamerasında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 16:23

Hırsızlık anı güvenlik kamerasında

Haberin Devamı

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA) - DENİZLİ'de müşteri gibi girdikleri bir işyerinden USB bellekten şarj aletine, cep telefonu bataryasından kol saatine kadar pek çok ürünü çalan iki kişinin, güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Polis, İran vatandaşı oldukları sanılan 2 şüphelinin yaklanması için çalışma başlattı.
Geçen 2 Aralık akşamı, Atatürk Caddesi'ndeki Göktürk İletişim Mağazası'ndan hırsızlık yapıldı. İsa Göktürk'e ait işyerine müşteri gibi gelen ve İran uyruklu oldukları sanılan iki kişi, cep telefonu kılıfı almak istediklerini söyledi. İki kişiden biri işyeri sahibini meşgül edip, önünü kapatırken, diğeri raflarda asılı olan cep telefonlarını inceliyor gibi yaparak işine yarayan ne varsa alıp, ceplerine doldurdu. İşyerinden 2 USB bellek, 3 hafıza kartı, 3 şarj aleti, 5 cep telefonu bataryası, 4 USB kablo, 1 kol saati çalan hırsızlar, daha sonra ayrıldı.
İşyeri sahibi İsa Göktürk, raflarda asılı olan ürünlerin eksildiğini farkedince, güvenlik kamerası kayıtları inceledi, hırsızlık yapıldığı tespit edip, durumu polise bildirdi. Polis, görüntülerden eşkalini belirlediği iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!