Hamilelik Okulu'nu bitirip sertifikalarını aldılar

Güncelleme Tarihi:

Hamilelik Okulunu bitirip sertifikalarını aldılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2017 17:13

Hamilelik Okulu'nu bitirip sertifikalarını aldılar

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin "Ailemi Seviyorum" çatı projesi kapsamında hayata geçirilen Hamilelik Okulu, beşinci dönem mezunlarını verdi. Eğitimi tamamlayan 27 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nde düzenlenen törenle, Hamilelik Okulu'nda eğitimi tamamlayan 27 kursiyere törenle sertifikaları verildi. Törene katılan ve kursiyerlere sertifikalarını veren Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, ücretsiz verilen kursların vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi. Hamilelik Okulu'nun, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ödüllü projesi olan Ailemi Seviyorum projesinin bir ayağı olduğunu ifade eden Başkan Değirmenci, "Bugün beşinci dönem mezunlarını verdiğimiz projemizde bilinçli anneler ve sağlıklı nesiller yetişsin istiyoruz" dedi.
Yeni nesiller yetiştirmenin önemine değinen Değirmenci, "Geleceğimizi onlara bırakacağız. Dolayısıyla hepimizin iyi insan yetiştirmek gibi bir görevi var. Eğitim önce ailede başlıyor. Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek bu nesiller; bayrağını, devletini, milletini seven bireyler olsun. 15 Temmuz sürecinde neler yaşadığımızı hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Dolayısıyla hepimizin ortak bir görevi var. Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimizi en iyi şartlarda yetiştirmeliyiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bizler elimizden geldiği kadar bu konuda gayret ediyoruz" diye konuştu.
Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!