Gürlesin, KYK'lı öğrencilerle sahur yaptı

Güncelleme Tarihi:

Gürlesin, KYKlı öğrencilerle sahur yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 11:22

Gürlesin, KYK'lı öğrencilerle sahur yaptı

Haberin Devamı

PAMUKKALE Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversiteli gençlerle bir araya gelerek sahur yaptı.

AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üniversiteli öğrencilerin sahur sofrasına konuk oldu. Denizli Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversiteli gençlere sürpriz yapan Gürlesin, öğrencilerle birlikte sahur yaptı. Başkan Gürlesin ile sahur yapan öğrenciler, çeşitli taleplerini de iletti. Gürlesin, "Güçlü Türkiye'mizin teminatı siz gençlersiniz. Ülkemizin her daim güçlü olması, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında öncelik çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi şekilde eğitim almalarından geçer. Pamukkale Üniversitemiz de ilçe sınırlarımızda yer alıyor. Her platformda üniversiteli öğrencilerimizle bir araya gelerek, isteklerini dinliyor, sıkıntılarına çözüm arıyoruz. Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu ile ilgili yapım noktasında planlamasından sonrasında ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında desteğimiz oldu. İstek ve taleplerinizi de aldık. İnşallah hayata geçirilmesi anlamında planlama çalışmalarını yapacağız" dedi.

Kredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in kendilerine sahurda eşlik ettiğinden dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!