Girişimci adayları sertifika aldı

Güncelleme Tarihi:

Girişimci adayları sertifika aldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2016 19:13

Girişimci adayları sertifika aldı

Haberin Devamı

TÜM Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Denizli Şubesi ile İŞKUR ve KOSGEB'in imzaladığı protokol kapsamında açılan girişimcilik kursunu tamamlayan 25 kişiye törenle sertifika verildi.

TÜMSİAD Denizli Şubesi'nin İŞKUR Denizli İl Müdürlüğü ve KOSGEB'le birlikte imzaladığı protokol kapsamında düzenlenen girişimci kursunu tamamlayan kursiyerlere, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Sertifika törenine AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, KOSGEB İl Müdürü Oğuz Kılınç ile İŞKUR temsilcisi Zafer Alıcı ile dernek üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan TÜMSİAD Denizli Şube Başkanı Süleyman Gedik, dernek olarak dürüst ticaret yapmak isteyen herkesi buluşturan büyük bir aile olduklarını belirterek, "Girişimcilik ruhu taşıyan kişilere bizim de katkımız olsun düşüncesiyle bu kursu hayata geçirdik. İŞKUR ve KOSGEB'le protokol imzaladık. 125 kişiye girişimcilik eğitimi vereceğiz. Azim ve kararlılıkla bütün insanlığa hizmet eden dürüst, dinamik ve çalışkan, girişimci, geleceğe açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan ülkemizi ve şehrimizi marka haline getirecek işadamları kuşağını oluşturmak ve geleceğin patronlarını maddi ve manevi olarak desteklemek için elimizi taşın altına sokmaktan vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından törenle girişimcilik eğitimini tamamlayan 25 kişiye törenle sertifikaları verildi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!