Genç çiftçilere büyükbaş desteği

Güncelleme Tarihi:

Genç çiftçilere büyükbaş desteği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 12:31

Genç çiftçilere büyükbaş desteği

Haberin Devamı

DENİZLİ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün Genç Çiftçi Projeleri'nin Desteklenmesi Programı kapsamında Çivril'de 11 genç çiftçiye 66 büyükbaş hayvanın teslimi yapıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı kapsamında Kale, Acıayam, Tavas, Serinhisar, Sarayköy ve Çameli ilçelerinde genç çiftçilere hibe olarak bugüne kadar 450 büyükbaş hayvan teslim edildi. Çivril'de düzenlenen törenle hak sahibi olan 11 genç çiftçi 66 büyükbaş hayvanı teslim aldı. Büyükbaş hayvan dağıtım törenine Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, AK Partili Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz Erkaya, Çivril Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul, Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Erkan Türkeli, Çivril İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Kocakaplan ve vatandaşlar katıldı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz Erkaya, bugüne kadar Denizli'ye 450 büyükbaş hayvan teslim edildiğini, Genç Çiftçi projesine ait hayvanların Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce temin edildiğini, proje ile hayvan sahibi olan girişimcilerin üretim süreçlerinde de destekleneceğini söyledi.

Deniz TOKAT/ DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!