Engelliler Meclisi'nde seçim yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Engelliler Meclisinde seçim yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 12:56

Engelliler Meclisi'nde seçim yapıldı

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin 13. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için gece- gündüz çalışacaklarını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sizin yanınızda olmak bizim asli görevimiz, bunu böyle görüyoruz " dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin 13. Seçimli Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, davetliler ve Kent Konseyi üyeleri toplantıya katıldı. Başkan Zolan, görevlerinin engellilerin önündeki engelleri kaldırmak olduğunu belirterek, "Sizin ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi göz önüne alarak, herkese nasıl hizmet ediyorsak sizlere de aynı şekilde hizmet etmek. Bu kapsamda birçok proje hayata geçirdik. Buna Engelliler Meclisimizin de katkı sunduğu, Denizli'nin ulaşılabilirlik haritası da dahildir. Bundan sonra yapılacak projelerde de sizlerin yanında olacağız. Sizin yanınızda olmak bizim asli görevimiz, bunu böyle görüyoruz. Projelerinizle ilgili sizlere istediğiniz desteği vermeye her zaman hazırız. Yine tüm dinamikleriyle, engelli derneklerimiz ve bu derneklerin üyeleri, katkı sağlamalı, fikir üretmeli ve talepte bulunmalıdır. Engelliler Meclisi, bu talepleri kendi içerisinde çözebiliyorsa kendi içinde çözmeli, kurumlardan destek gerekiyorsa da başta biz sizlere destek olmak için her zaman gayret göstereceğiz. Sizlerden isteğimiz Engelliler Meclisi'ne gelin katkı koyan olun ve sorunlarınızı hep birlikte çözelim" dedi.

Konuşmaların ardından tek listeyle seçime gidildi. Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör tekrar aday olarak tekrar seçildi. Yönetim kurulu ise Öztürk Özkan, Ayten Bahtiyar, Meryem Çakırtürk, Enver Yumru, Hatice Şahin, Aysun Tonel, Ramazan Güngördü, Berrin Öner, Gülistan Çankaya, Canan Kazak, Mahmut Çimendağ ve Meltem Akay'dan oluştu.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!