Denizlispor'daki sıkıntıya eski başkanlardan değerlendirme

Güncelleme Tarihi:

Denizlispordaki sıkıntıya eski başkanlardan değerlendirme
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 15:15

Denizlispor'daki sıkıntıya eski başkanlardan değerlendirme

Haberin Devamı

Ferah IŞIK/ DENİZLİ, (DHA)- PTT 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor'da yönetim kurulunda yaşanan sıkıntılar, Basın Sözcüsü Yasin Özpek'in Başkan Mustafa Şavluk aleyhine yaptığı açıklamalarla iyice gün yüzüne çıkarken, eski başkanlardan açıklamalar geldi.
Kulüpte 1982-2010 yılları arasında yöneticilik, asbaşkanlık ve başkanlık görevlerinde bulunup kulüp tarihinin en uzun süre görev yapan ismi olan Ali İpek, tartışmalarla ilgili, "1966'dan beri camianın içindeyim. Son yıllarda yaşanan olaylara bu camia alışık değil. Denizlispor'un disiplini, kuralları vardır. Bu değerler yerle bir edildi. İç açıcı olaylar yaşanmıyor. Kulübü yöneten birilerine Denizlispor terbiyesi verilmeli. Bir an önce birlik ve beraberlik tesis edilmeli. Bu takım düşmemeli" dedi.
Yeşil siyahlılarda Eski Başkan Mehmet Özsoy, yönetim tartışmalarının kamuoyu önünde yapılmasının yanlışlığına dikkat çekti. Özsoy, "Futbol takımı yaşanan tartışmalardan etkilenebilir. Ligde kalma mücadelesi verirken asbaşkan ile başkan arasındaki kavga konuşuluyor. Bunlar hoş değil. Ligin bitimine 8 hafta kaldı. Herkes sakin olmalı. Eğer kulüp yönetilemiyor ise yönetimi göreve getirenler bu işi final haftalarında bilenlere devretsin. İşi ehline vermek daha mantıklı" diye konuştu.
Eski Başkanlardan Süleyman Urkay ise yaşanan gelişmeler ile ilgili yorum yapmayacağını ancak camianın sorunların çözümü için somut adımlar atması gerektiğini söyleyerek, "Ben dahil herkes dönemindeki borçları ödesin. Ben buna hazırım" dedi.
Denizlispor'da Başkan Mustafa Şavluk'a tepki göstererek istifa eden 5 yöneticinin yerine yedek üyelerden 4 isim alındı. Denizlispor'un yeni yönetim kurulu üyeleri Özay Tanrıverdi, Hakkı Pekdemir, Serhat Demirken ve Hikmet Olgun oldu. Yönetim kurulu, Mustafa Şavluk'un isteğiyle başkanı sert bir şekilde eleştiren Basın Sözcüsü Yasin Özpek'i görevden alarak yerine Serhat Demirken'i atadı.
Yine Şavluk'la ters düşen Yurdal Duman da başkan yardımcılığı görevinden alındı yerine Ali Taşevli atandı. İdari Menajer Cihat Berber'in istifası da yönetimde kabul edilirken yedek kulübesinde sorumlu olarak Hikmet Olgun görevlendirildi. Yeşil siyahlılarda Yurdal Duman ile Yasin Özpek, şimdilik görevlerine yalnızca yönetim kurulu üyesi olarak devam edecek. Duman ve Özpek'in ayrılması durumunda yönetim yasal çoğunluğu kaybedip kongreye gidebilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!