Denizlispor'da Palas düşünmek için zaman istedi

Güncelleme Tarihi:

Denizlisporda Palas düşünmek için zaman istedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2016 14:28

Denizlispor'da Palas düşünmek için zaman istedi

Haberin Devamı

Ferah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)- PTT 1'inci Lig'de üst üste iki sezon son haftada kümede kalmayı başaran Denizlispor yönetimi, sözleşmesi süren teknik direktör Koray Palaz'a yaptıkları ilk görüşmede iç ve dış transferde 5 milyon TL'lik bütçeyi aşmalarının mümkün olmadığını açıkladı. Koray Palaz, bunun üzerine göreve devam etme konusunda düşünmek için zaman istedi.
Yönetici Yasin Özpek ise gelişmeler üzerine muhalif olduğu Başkan Mustafa Şavluk'u eleştirdi, "Denizlispor için bir kuruş harcama yapamayan Şavluk 5 milyon TL'yi nereden bulacak. İstifa edip Denizlispor'un yolunu açmalı" dedi.
Koray Palaz'la ilk görüşmede rapor aldıklarını belirten Futbol Şube Sorumlusu Hikmet Olgun, görüşmeyle ilgili olarak şunları söyledi:
"Hocamız iç transferde sözleşmesi sona eren kaleci İsmail, Furkan, Kerem, Veli, Dimov, Şenol ve Serkan ile kesin anlaşılması gerektiğini söyledi. Mustafa Keçeli'nin futbolu bırakıp bırakmayacağı netlik kazanmadı. Genkov ve Şaban ile büyük olasılıkla anlaşma sağlanmayacak. Dış transferde de 8 oyuncu istiyor. Bütçemiz 5 milyon TL. Bu sezon şampiyonluk mücadelesi vermemiz mümkün değil."
Öte yandan Başkan Mustafa Şavluk'un takımı düşereceğini iddia eden yöneticilerden Yasin Özpek ve Yurdal Duman'ın önümüzdeki günlerde istifa edeceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!