Denizlili minik eskrimci Baran, Türkiye şampiyonu oldu

Güncelleme Tarihi:

Denizlili minik eskrimci Baran, Türkiye şampiyonu oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 16:59

Denizlili minik eskrimci Baran, Türkiye şampiyonu oldu

Haberin Devamı

DENİZLİ Merkez Ortaokululu 7. sınıf öğrencisi Baran Parlak, Eskişehir'de yapılan Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonası'nda epe dalında Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyonaya ferdi olarak katılan Baran Parlak, altın madalya aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Eskişehir'de 12-13 Haziran'da düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Türkiye Şampiyonası, Odunpazarı Yenikent Spor Salonu'nda 1465 sporcunun katılımıyla yapıldı. Şampiyonaya antrenörü Gül Karaman eşliğinde ferdi olarak katılan Denizlili eskrimci Baran Parlak, minik erkekler epe dalında rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu. Merkez Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Baran Parlak, Denizli'ye altın madalya ile döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Baran'ın eskrime beş yıl önce yaz spor okulları ile başladığını söyleyen antrenörü Gül Karaman, sporcusunun disiplinli bir şekilde çok çalışarak hedefine ulaştığını söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da, altın madalya kazanan Baran Parlak'ı elde ettiği başarıdan dolayı kutladı.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!