Denizli'deki sokak hayvanları sıcak yuvalarına kavuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Denizlideki sokak hayvanları sıcak yuvalarına kavuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 17:44

Denizli'deki sokak hayvanları sıcak yuvalarına kavuşuyor

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği, hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının bakım ve tedavi hizmetlerinin yanı sıra yeni sahipleriyle de buluşmalarını sağlıyor.

Hizmete girdiği günden bu yana sokak hayvanlarının tedavi ve bakımlarını yaparak, barınmalarını sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği, yılın ilk 3 ayında 300 sokak hayvanını sahiplendirdi. Hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yapan Sokak Hayvanları Kliniği, hayvanları sahiplendirerek sıcak bir yuvaya kavuşmalarını da sağlıyor. Sokak Hayvanları Kliniği bu kapsamda, yılın ilk 3 ayında 300 sokak hayvanını sahiplendirdi.

Sokak Hayvanları Kliniği Veteriner Hekimi Emine Dangal, 4 Nisan tarihinin Dünya Sokak Hayvanları Günü olduğunu belirterek, "Bir gün değil her gün sokak hayvanlarının farkında olmalıyız. Bu yıl 3 ayda 300 civarında sokak hayvanını sahiplendirdik. Ayrıca binin üzerinde sokak hayvanına operasyon yaptık. Sokak hayvanlarını sevmiyor olabilirsiniz ama zarar vermeyin. En güzel şey budur. Siz onlara zarar vermezseniz onlar size hiçbir zaman zarar vermezler. Sokak hayvanları hepimizin sorumluluğunda olan canlılardır" dedi.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Fotoğraf

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!