DENİB Turkish Towels markası ile ikinci kez ABD'de

Güncelleme Tarihi:

DENİB Turkish Towels markası ile ikinci kez ABDde
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 15:25

DENİB Turkish Towels markası ile ikinci kez ABD'de

Haberin Devamı

DENİZLİ İhracatçılar Birliği (DENİB), Ekonomi Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen 'Turquality' projesi kapsamında, Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilen 'Global Home Show 2017' etkinliğinde, 'Turkish Towels' markasıyla yer aldı. Etkinlikte mankenler Denizli'de üretilen 'Turkish Towels' logolu bornozların tanıtımını yapıyor.
ABD'nin New York kentinde düzenlenen Global Home Show'a katılan DENİB, Denizli'de üretilen bornoz ve havluların tanıtımını 'Turkish Towels' logosuyla yaptı. 31 Mart sürecek etkinlikte, modeller tarafından sergilenen 'Turkish Towels' logolu bornozlar ilgi çekti. Türk havlusu kalitesi ve farkıyle beğeni toplarken, DENİB tanıtım masasına yoğun ilgi gösteren katılımcılara hediye el havlusu verildi.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, DENİB olarak Turquality Projesi kapsamında Global Home Show'a 2'inci kez katılım sağlandığını belirterek, "ABD pazarına Denizli, geçmişte önemli miktarlarda ihracat gerçekleştirdi. Dünya ekonomisinin içinden geçtiği süreç değerlendirildiğinde, Amerika'da eskiden olduğu gibi etkin olabilmenin yolu markalaşmaktan geçiyor. Nasıl araba dendiğinde akla Almanya, saat dendiğinde akla İsviçre geliyorsa, havlu ve bornoz dendiğinde de akla Türk havlu ve bornozu gelmesi gerekiyor. Bunun için de tüm fırsatların değerlendirilmesi oldukça önemli" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!