Büyükşehir ve DESKİ personelini sevindiren sözleşme

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir ve DESKİ personelini sevindiren sözleşme
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 16:00

Büyükşehir ve DESKİ personelini sevindiren sözleşme

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdarisi'nde (DESKİ) çalışan memurları kapsayan 'Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi' imzalandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ Genel Müdürlüğü'nde görev yapan memurların 1 Ocak 2018 - 31 Mart 2019 dönemine ait Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı. Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ve Denizli Büyükşehir Belediyesi arasındaki imza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu ve  Denizli Temsilcisi Osman Kurt katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çalışanların mutlu ve motive olması açından sözleşmeyi imzaladıklarını belirterek, "Böylesine güzel ve hayırlı bir işi imza altına almaktan memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Çalışanlarımızın daha mutlu ve motive olması adına toplu sözleşmeye de yansıyan bir sözleşme addettik. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, çalışanlarımızla birlikte vatandaşlarımıza gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu sözleşme kardeşlerimizin emeklerine, gayretlerine karşılık yapılmıştır" dedi.

Memurların mali ve sosyal haklarının sağlanması için yapılan sözleşme kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi memurlarına 1 Ocak 2018 - 31 Mart 2019 döneminde aylık 450 TL sosyal denge tazminatı ödeneceği bilirdildi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!