Başkan Gürlesin sahurda öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gürlesin sahurda öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2016 13:42

Başkan Gürlesin sahurda öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediyesi'nin AK Partili Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversiteli gençlerle sahurda buluştu. Birlikte sahur yaptığı öğrencilerle sohbet edip istek ve sorunlarını dinledi.

Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu'nda gerçekleşen sahur programında, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'i, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Alaattin Aktaş ve yurtta kalan üniversiteli öğrenciler karşıladı. Sahurda öğrencilerle birlikte yemek yiyen Başkan Gürlesin, sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi. Ayrıca öğrencilerin sorularına da cevap verdi.

Pamukkale Belediyesi olarak anaokulundan ilkokula, ortaokuldan liseye ve üniversiteye kadar eğitime her zaman büyük destekler verdiklerini söyleyen Başkan Gürlesin, "Pamukkale Üniversitemizde ilçe sınırlarımızda yer alıyor. Yine her platformda üniversiteli öğrencilerimizle bir araya gelerek, isteklerini dinliyor, sıkıntılarına çözüm arıyor, sohbetler gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin dinamosu gençlerimizin eğitimlerini en iyi şekilde almaları, barınma anlamında yurtlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda elimizden geleni yaparak, gençlerimizin yanında yer alıyoruz" dedi.

Sahur sonrası Başkan Gürlesin, öğrenci yurdunu Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Aktaş ile birlikte gezdi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!