Başarılı judocular Başkan'a madalyalarını götürdü

Güncelleme Tarihi:

Başarılı judocular Başkana madalyalarını götürdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2016 19:27

Başarılı judocular Başkan'a madalyalarını götürdü

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı'nın minik sporcuları, İzmir'den madalyalarla döndü. Türkiye Minikler Judo Şampiyonası'nda bir altın, üç gümüş ve bir bronz madalya alan 5 sporcu ile beşincilik alan üç sporcu, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.
İzmir Karşıyaka Arena Spor Salonu'nda geçen 22-24 Temmuz'da düzenlenen Türkiye Minikler Judo Şampiyonası'nda Denizli Büyükşehir Belediyespor adına katılan Doğukan Oğuz 60 kiloda altın madalya, Reyhan Oğuz 48 kiloda, Gülbeyaz Seviş 57 kiloda, Nazlı Çoban 52 kiloda gümüş madalya, Sude Naz Seviş 52 kiloda bronz madalya kazandı. İbrahim Bozdağ, Murat Kunt ve Mehmet Ali Akıncı da kategorilerinde Türkiye beşincisi oldu. Şampiyonada dereceye giren sporcular madalyalarıyla birlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.
Ziyarete sporcuların yanı sıra Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu ve judo antrenörü Çiğdem Bulut da katıldı. Şampiyon sporcuları düzenledikleri ücretsiz spor kurslarında keşfederek Juda Takımı'na kazandırdıklarını söyleyen Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Rüşan Uzunoğlu, "176 takımın katıldığı şampiyonada beş madalya ve üç beşincilik elde etmek bizim için büyük başarı. Katılacağımız bütün yarışmalarda daha iyi sonuçlar almayı hedefliyoruz. Gösterdikleri başarı dan sporcuları kutlayan Belediye Başkanı Osman Zolan, "Belediyemizi başarıyla temsil ettiniz. Başarılarınızla gurur duyuyoruz. Başarıların yanında değerlerimizi bilerek; ülkemize, vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkarak iyi bir vatandaş olma bilinciyle hep beraber yürüyeceksiniz. Sizler bu şehrin evlatlarısınız. Gelecekte inşallah dünya şampiyonalarında ve olimpiyatlarda şampiyonluklar, başarılar kazanacaksınız. Hedeflerinizi büyük tutun" dedi.
Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!