AK Partili Tin, "Anadolu'ya çelme takanları bu millet affetmez"

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Tin, Anadoluya çelme takanları bu millet affetmez
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 28, 2017 13:25

AK Partili Tin, "Anadolu'ya çelme takanları bu millet affetmez"

Haberin Devamı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 20 yıl önce yaşanan '28 Şubat postmodern darbesi'nin toplumda ve siyaset üzerinde derin postal izleri bıraktığını belirterek, Türk milletinin Anadolu'ya çelme takan hainleri affetmeyeceğini söyledi.
Post modern darbe olarak nitelendirilen 28 Åžubat'ın 20. yıl dönümünde AK Parti Denizli Milletvekili Åžahin Tin, Ak Parti Ä°l BaÅŸkanı Necip Filiz ve AK Parti Merkezefendi Ä°lçe BaÅŸkanı Yücel Güngör, birer yazılı açıklama yaptı. AK Parti Denizli Milletvekili Åžahin Tin, '28 Åžubat postmodern darbesi'nin toplumda ve siyaset üzerinde derin izler bırakan postal izleri bıraktığını ve millet iradesinin ayaklar altına alınarak Türkiye'nin geleceÄŸine karanlık bir duvar örmek istendiÄŸini ifade etti. Tin, 28 Åžubat'ta milli iradeye, temel hak ve özgürlüklere darbe vurulduÄŸunu, vesayet odakları tarafından milletin susturulmak istendiÄŸini vurgulayarak, "Milli iradeyi yok sayan, seçimle iÅŸbaşına gelen siyasi partilerin meÅŸru haklarını kumpaslarla elinden alan ve Anadolu'ya çelme takan hainleri bu millet asla affetmeyecek" dedi.Â
AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, 28 Şubat'ın siyasi, idari, hukuki ve toplumsal alanlarda büyük yaralar açtığını söyledi. 28 Şubat'ın herkesin hayatına acı bir şekilde dokunduğunu belirten Filiz, "28 Şubat'ta milletin iradesiyle göreve gelmiş olan bir hükümet üzerinde vesayet oluşturmak isteyen darbecilerin yapmış oldukları tahribat ülkemizde büyük zararlara neden oldu. 28 Şubat olaylarını millet olarak unutmadık ve bu duruma bir daha düşmemek için de unutmayacağız" diye konuştu.
AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör de, 28 Şubat'ın millet iradesine darbe olduğunu belirterek, "28 Şubat süreciyle, milletin özgür iradesinin iş başına getirdiği 54. hükümet, irtica gibi kaba, sıradan, gülünç bir gerekçeyle görevden uzaklaştırılmıştır. Devleti ve milletiyle ülkemiz, tüm hatlardan uçuruma itilmiştir. 28 Şubat, aklımızı, ruhumuzu donduran soğuğuyla hatırlanacak kara bir lekedir" dedi.

Deniz TOKAT / DENÄ°ZLÄ°, (DHA)
FOTOÄžRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!