"AK Parti, büyük hainlikten sonra bile dimdik ayakta"

Güncelleme Tarihi:

AK Parti, büyük hainlikten sonra bile dimdik ayakta
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2016 14:44

"AK Parti, büyük hainlikten sonra bile dimdik ayakta"

Haberin Devamı

DENİZLİ'de AK Parti'nin kuruluşunun 15. yılı nedeniyle parti kurmayları açıklamalar yapıp, yıldönümünü kutladı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "AK Parti, halktan gördüğü desteği hizmete döndürdü. Geride kalan sürede Türkiye'de hep ilkelere imza attı. Özellikle 15 Temmuz'daki büyük hainlikten sonra bile tüm kadrolarıyla dimdik ayakta" dedi.

AK Parti'nin kuruluşunun 15. yıldönümü nedeniyle yazılı açıklama yapan Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, "Memleketin bağrından çıkmış evlatları, 15 yıl önce millete hizmet için partimizi kurdu; aynı çatı altında buluştu. O gün bugündür de hak bildiği yoldan hiç ayrılmadı. Yaptıklarını görenler daha fazlasını istedi; bunun için de gereken desteği esirgemedi. Her derdiyle dertlenen, her işi için koşan, her sorununa çare arayan AK kadroların hep yanında durdu. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine, çalışanından emeklisine, işçisinden işverenine kadar toplumun her kesimini aynı hedef doğrultusunda buluşturan AK Parti, halktan gördüğü desteği hizmete döndürdü. Geride kalan sürede Türkiye'de hep ilkelere imza attı. Başarıdan başarıya koşarken önce Hakk'a sonra halka güvendi. Önüne çıkarılan onca engele rağmen yılmadı, yıkılmadı. Bugün özellikle 15 temmuzdaki büyük hainlikten sonra bile tüm kadrolarıyla dimdik ayakta ise, bunu yarının annesi eli kınalı genç kızların, vatan savunmasındaki Mehmetçik ile O'nu bekleyen anne babasının, ak sakallı dedeler ile hayatın yükünü yüzündeki izlerde taşıyan nineler ile torunlarının dualarına borçlu olduğunu çok iyi biliyor. Bu yolda ne beklemek ne de durmak gibi bir niyetimiz var. İşte bu inançla övünç kaynağı bir 15 yılı geride bıraktık, inşallah daha nice yıllara da hep birlikte ulaşacağız" dedi.

"AK PARTİ İLE MİLLİ İRADE ALTIN ÇAĞINI YAŞADI"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, yaptığı açıklamada AK Parti'nin 15 yıllık mazisinin Türkiye'nin makus talihini yendiği, milli iradesinin ülke yönetiminde tam anlamıyla söz sahibi olduğu bir dönem olduğunu söyledi. Tin, "Milletin sesi Türkiye'nin partisi olan AK Parti 15 yıllık kutlu yürüyüşünde milli iradeye altın bir çağ yaşattı. Bu süreçte birçok engel ve tuzakları ustamız hareketimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın engin cesareti, vatan ve millet aşkıyla, milletimizle birlikteaştık. Bu süreçte sürekli engellemeler ve ağır ihanetlerle karşı karşıya kaldık. Bunların en büyüğünü ise 15 Temmuz'da yaşadık. Cuntanın karşısına dikilerek milletimiz bir kez daha tarihine, vatanına, bayrağına ve devletine ne kadar yürekten ve asil bir bağla bağlı olduğunu ortaya koydu. Milletimizin tanklara karşı duruşu mazide bıraktığımız 15 yılda gönüllere dokunabildiğimizin açık bir göstergesidir. Yaşanan bu süreçte milletimizin duruşu AK Parti'nin millet tarafından ne derece kabul ve teveccüh gördüğünü de ortaya koyuyor. AK Parti daha önce hiçbir siyasi harekete nasip olmamış bir kollama ve korumayı milletimizden görmüştür. Çünkü AK Parti bir millet hareketidir. AK Parti'nin duruşu bu aziz milletin asil duruşudur" dedi.

"AK PARTİ'NİN KURULUŞU TÜRK SİYASİ TARİHİ İÇİN MİLATTIR"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, AK Parti'nin kurulduğu tarihin Türk siyasi tarihi için milat olduğunu belirterek, "Ülkemizin içinde bulunduğu zorluklara karşı bir çözüm yolu bir çıkış noktası olarak kurulan AK Parti, kuruluşundan yalnızca 15 ay sonra tek başına iktidar olarak, millet tarafından nasıl bir umut olarak görüldüğünü tüm dünyaya ispatlamış bir partidir. 3 Kasım 2002'de milletten aldığı yetkiyle icraatlarına başlayan AK Parti, tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her seçimde halkın takdirini daha fazla kazanarak, Türkiye'yi uluslararası alanda parmakla gösterilen bir marka haline getirmiştir" dedi.

"AK PARTİ UMUTTUR"

AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, "AK Parti Türkiye'ye umut olarak kurulan bir partidir. AK Parti, hizmetleri ile belirlenen ülküye giden yolda önemli adımlar attı.Türk halkı da beklediği seviyeye gelme umudunu icraatlarla yaşamış oldu. AK Parti tüm kadrolarıyla hizmet destanı yazmış ve bu destan yazılmaya devam ediliyor" dedi.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!