ABD'li ressam Leroy Campbell'den horoz benzetmesi

Güncelleme Tarihi:

ABDli ressam Leroy Campbellden horoz benzetmesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 17:12

ABD'li ressam Leroy Campbell'den horoz benzetmesi

Haberin Devamı

DENİZLİ'ye gelen dünyaca ünlü ABD'li ressam Leroy Campbell, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret ederek "Denizli insanı o katar sıcak ki, kendimi Denizlili gibi hissettim. Denizli'nin horozu ünlüymüş, artık ben de horozum" dedi.

Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi (TOBAV) ve ABD Büyükelçiliği işbirliğiyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ankara Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü, Burdur Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, El Ele Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) desteğiyle düzenlenen Mutlu Anılar temalı Yaratıcı Atölyesi programı kapsamında dünyaca ünlü ressam Leroy Campbell Denizli'ye geldi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Kulübü ile atölye çalışması düzenleyen ABD'li ünlü ressam daha sonra AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ömer Faruk Özer, Genç Denizli Genel Koordinatörü ve Tiyatro Eğitmeni Hakan Kurt ve Genç Denizli Kulübü üyeleri eşlik etti.

Leroy Campbell, Yaratıcı Atölyesi programı çerçevesinde Genç Denizli Resim Kulübü öğrencileri ile bir araya geldiğini ifade ederek, proje hakkında bilgi verdi. Gençlerde var olan yeteneği ortaya çıkarmak istediklerini ifade eden Campbell, "Kendimi Denizli'ye aitmişim gibi hissediyorum. Uzun zamandır burada yaşıyormuşum gibi hissettim ve Denizli'yi çok beğendim. Kente hayran oldum. Pamukkale ve teleferik harika yerler. Denizli insanı o kadar sıcak ki, kendimi Denizlili gibi hissettim. Denizli'nin horozu ünlüymüş, artık ben de horozum" diye konuştu.

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)

Fotoğraflı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!