Osmancık’ta şehit aileleri ve gazilere iftar

Güncelleme Tarihi:

Osmancık’ta şehit aileleri ve gazilere iftar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 10:20

Osmancık’ta şehit aileleri ve gazilere iftar

Haberin Devamı

Mustafa ULUSOY/OSMANCIK (Çorum), (DHA)-ÇORUM’un Osmancık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine Osmancık Kaymakam  Vekili Fikret Zaman, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Osmancık Belediye Başkan Vekili Kadir Delibaş, Emniyet Müdürü Adem Yüce, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Müftü Süleyman Çoban, kamu kurum ve kuruluşlarındaki müdür, amir ve personeli, dernek yöneticileri, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın ailesi, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Osmancık Kaymakam Vekili Fikret Zaman burada yaptığı konuşmada, "Bu dünyada artık kendimiz için yaşamamalıyız. Oturduğumuz yerlerde yıllarca hiçbir şey yapmadan insanlık için, millet için, devlet için bir şeyler yapmadan çekip gitmemeliyiz. Bu bize verilen iyi bir mesajdır. Allah Rahmet etsin. Şenay Aybüke Yalçın öğretmenimiz gibi çok büyük bir değeri kaybettik. Bu mesajından teselli bulmaya çalışıyoruz. Şenay Aybüke Yalçın hocamız diğer şehitlerimizin yanına gitti. Osmancık ilçemizde geçen sene şehit olan Mustafa Ayna, ondan önce şehit olan Kazım Çalışkan, Kamil Tak, Mustafa Karabilecen, Bayram Gamsız, Yaşar Arslaner, Mehmet Akdağ, Murat Alıcı, Murat Çatar, Nihat Turfan, Sebahattin Üremiş, Ahmet Balcı, Osman Eliağır, İsmail Demir, İsmai Çalışkaner, Fuat Düşünceli, Muzaffer Karaca gibi şehitlerimiz şuan cenneti mekandalar. Biz inanan insanlar olarak bunu biliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!