Çorum İl Sağlık Müdürlüğü'nden şehit ailelerine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Çorum İl Sağlık Müdürlüğünden şehit ailelerine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 16:41

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü'nden şehit ailelerine ziyaret

Haberin Devamı

Mustafa ULUSOY/OSMANCIK (Çorum), (DHA) - ÇORUM İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevli personeller Osmancık ve Kargı ilçelerindeki şehit ailelerini ziyaret etti.
Çorum İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ömer Sobacı ile Osmancık ve Kargı ilçelerinde bulunan şehit ailelerini ziyaret etti. İzleme ve Değerlendirme Şube Müdürü Dt. Emine Paydar katıldığı ziyarette İl Sağlık Müdürü Öztürk ve Dr. Ömer Soba ilk olarak Osmancık İlçesi’nde bulunan şehit Jandarma üstçavuş Mustafa Ayna, şehit piyade uzman çavuş Murat Alıcı ve şehit piyade onbaşı Yaşar Aslaner’in ailesini ziyaret etti.
İl Sağlık Müdürü Öztürk ve beraberindekiler daha sonra Kargı ilçesi'ne geçerek şehit astsubay üstçavuş Ali Ilgaz, şehit er Emin Ünal ve şehit Muzaffer Karakaya’nın yaşayan ailelerine de ziyarette bulundu.
Ziyaret esnasında şehit Astsubay Üstçavuş Ali Ilgaz’ın annesi Cemile Ilgaz’ın diş problemi olduğunu öğrenen Sağlık Müdürü, problemin giderilmesi için Kargı Devlet Hastanesi Başhekimliğine talimat verdi. Şehit Astsubay Üstçavuş Ali Ilgaz’ın çocuğu Eslem Ilgaz’ın ise göz probleminin tedavisi için Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırmasına yönlendirdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!