Mehmet Ali Şahin Çankırı'da hasret giderdi

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Ali Şahin Çankırıda hasret giderdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2016 17:33

Mehmet Ali Şahin Çankırı'da hasret giderdi

Haberin Devamı

Ethem YENİGÜRBÜZ / ÇANKIRI, (DHA)- TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski başkanlarından Adalet eski bakanı Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, her fırsatta hemşehrisi olmakla iftihar ettiğini belirttiği Çankırı’da hasret giderdi.,

Sabah saatlerinde Çankırı’ya gelen Mehmet Ali Şahin’i Dr. Rıfkı Kamil Urga Çankırı Araştırmaları Merkezi’nde Belediye Başkanı İrfan Dinç ile Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman tarafından karşıladı. Çankırı Milletvekilleri Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz ve Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz'’in de katıldığı programda Belediye Başkanı İrfan Dinç, eski Meclis Başkanı ve Bakan Şahin’e araştırma merkezinde sunum yaptı. İmaret Camii ve medresesi ile Taşmescit'te devam eden restorasyon çalışmalarını inceleyen Mehmet Ali Şahin, Tarihi Çamaşırhane, Çivitçioğlu Medresesi, Çankırı Kalesi, Buğday Pazarı Medresesi gibi tarih mekanlarını gezdi.

Şahin, Çankırı Belediyesi Çocuk Kulübünde de incelemelerde bulundu. Ak Parti İl Başkanlığı’nda partililerle buluştu.  Koç Otel’de Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve geçmişte birlikte siyaset yaptığı eski dostları ile yemek yiyen Şahin’e Belediye İş Merkezi’nde bulunan yaran evinde yaran gösterisi gerçekleştirildi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!