Ilgaz Ziraat Odası Başkanlığı yeni hizmet binasında

Güncelleme Tarihi:

Ilgaz Ziraat Odası Başkanlığı yeni hizmet binasında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2017 15:42

Ilgaz Ziraat Odası Başkanlığı yeni hizmet binasında

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN / ILGAZ (Çankırı),(DHA)-ILGAZ Ziraat Odası Başkanlığı, yeni hizmet binasına taşındı.
    Ilgaz Ziraat Odası Başkanlığı yeni hizmet binası açılış törenine Kaymakam Muhammed Gürbüz,  Belediye Başkanı Arif  Çayır, Çankırı Ziraat Odası Başkanı  Nejat Gamzeli, Ilgaz Ziraat Odası Başkanı Hasan Çakır, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 
    Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli açılış töreninde yaptığı konuşmada,  tarımın ülke ekonomisindeki önemini vurgulayarak şunları söyledi:
"Son yıllarda büyük atılımlar gerçekleştiren Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve sayısı 765'e ulaşan ziraat odalarımız, 5 milyona yaklaşan kayıtlı üyesiyle, tarım sektörünün sorunlarını çözmek, çiftçilerimizin hak ve menfaatlerini savunmak için çalışmaktadır. Verimliliğin en temel gerekliliklerinden biri olarak gördüğümüz eğitime büyük önem vermekteyiz. Eğitim çalışmalarımızı yurdun her köşesine yayma gayreti içindeyiz. Bu çerçevede, Bakanlıklarımız, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışmalar yapıyoruz.  Genç çiftçi, kadın çiftçi eğitimleri başta olmak üzere sürü yönetimi elemanı benim, tarım danışmanı, SGK, zirai mücadele ilaçlarının güvenli ve sürdürülebilir kullanımı, bitki sağlığı, meyve ağaçlarında budama, güvenli traktör kullanımı eğitimleri veriyoruz. 81 ilde, 63 binin üzerinde çiftçimizin yararlandığı bu eğitimlere tüm hızıyla devam ediyoruz. Bugün burada açılışını yaptığımız Ilgaz Ziraat Odamızın yeni hizmet binası, çiftçilerimize daha kaliteli hizmetler verecek. Mülkü kendine ait olan yeni hizmet binası, özellikle engelli ve yaşlı çiftçilerin daha kolay ulaşabilecekleri bir konumda"
    Konuşmanın ardından kurdele kesilerek yeni binanın açılışı yapıldı
FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!