Ilgaz kayak merkezi yılbaşında dolu

Güncelleme Tarihi:

Ilgaz kayak merkezi yılbaşında dolu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 17:08

Ilgaz kayak merkezi yılbaşında dolu

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN/ILGAZ(Çankırı), (DHA)- TÜRKİYE'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Ilgaz Dağı Kayak Merkezi, her yıl olduğu gibi bu yılbaşı da dolu. Hazırlıkların tamamlandığı dağda işletmeler iyi bir sezon geçirmenin umudunu taşıyor.

Ilgaz Dağı Kastamonu ve Çankırı bölgelerinde 30 yılı aşkın turizm deneyimine sahip Turizm koordinatörü, işletmeci ve Örsem Otel Genel Müdürü Rıfat Aydaş, sezonun çok iyi geçmesi için hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Aydaş, "Ilgaz Dağı'nda bugünden itibaren bütün oteller yüzde elli dolu. Cuma, cumartesi, Pazar günü yüzde doksan, yüzde yüz dolu. Günü birlik rezervasyonlarla ilgili aşırı bir talep var, beklenti çok çok yüksek. Milli Parklar dağ yolunun devamlı açık olması için çalışma içinde. Ilgaz'ı ziyarete gelecek herkesi en iyi şekilde ağırlamak için büyük bir ön çalışma yapılmış durumda. Mekanik tesislerin bakımı birebir yapılmış, pistler çok iyi durumda, ezildi. Muazzam bir şekilde kar var. Kar kalınlığı dün akşamdan itibaren 75 santim oldu. Daha önceden de 75 santimetre kar vardı 1,5 metrenin üzerinde kar var burada. Pistlerde 50 santimetre ezilmiş kar var. Bugün yağan kar 75-80 santimetre. Ezilmiş muazzam bir kar var. Pistlerin düzgün bir şekilde çalışmaları yapıldı her şey şuan için güzel gözüküyor. İnşallah herkes bundan güzel bir şekilde yararlanacak" dedi.

Tesis müdürleriyle bir toplantı yaptıklarını da belirten Rıfat Aydaş, "insanlara nasıl hizmet verebiliriz, nasıl daha ucuza ağırlayabiliriz gibi ortaklaşa karar aldık. inşallah her şey iyi olacak Kayak odaları dört dörtlük bir şekilde yenilemiş durumda" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!