Çankırılı Tekvandocular Avrupa şampiyonu

Güncelleme Tarihi:

Çankırılı Tekvandocular Avrupa şampiyonu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 18:18

Çankırılı Tekvandocular Avrupa şampiyonu

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN/ILGAZ(Çankırı), (DHA)- ÇANKIRILI tekvandocuların Avrupa şampiyonasında büyük bir başarı elde etmesi kentte sevinçle karşılandı. 
Eldivan İlçesi'nden Milli Tekvandocu Hakan Karakaş Avrupa Şampiyonu oldu. 13. Avrupa Tekvando Poomse Şampiyonası, 7-8 Mayıs 2017 tarihleri arasında Rodos Adası'nda gerçekleştirildi. 12-14 yaş erkek kategorisinde rakiplerini yenen Karakaş, Avrupa Şampiyonluğunu elde etme başarısı gösterdi. Birincilik kürsüsüe çıkan Hakan Karakaş, ay-yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırdı. Yunanistan'ın Rodos adasında düzenlenen 1. Dünya Sahil Oyunlarında Tekvandoda bireysel ve ikili takım yarışmalarında Serim Olgun Kahveci ode birinci oldu ve ülkemize 2 altın madalya kazandırdı. Orta İlçesi Milli Takım sporcusu Habip Okcu da 13. Avrupa Tekvando Poomsae Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu oldu.
Çankırılılara üst üste sevinç yaşatan soprcuların bu başarısı sevinçle karşılandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci, "abip Okçu, Serim Olgun Kahveci ve Hakan Karakaş bayrağımızı en yükseklerde dalgalandırmayı başardılar. 13. Avrupa Tekvando Poomse Şampiyonası ve 1. Dünya Sahil Oyunlarında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımız Çankırımızın gurur kaynağı oldular. Sporcu Kardeşlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!