Variclose tedavisiyle iyileşti

Güncelleme Tarihi:

Variclose tedavisiyle iyileşti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 13:48

Variclose tedavisiyle iyileşti

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'de, 25 yıldır ayağındaki şişlik, yara ve ağrı şikayetleri nedeniyle pek çok merkeze tedavi için giden 71 yaşındaki Ümmühan Gören, Çanakkale Devlet Hastanesi Kalp-Damar Cerrahi Kliniği'nde uygulanan Variclose tedavisiyle sağlığına kavuştu.
Uzun zamandır ayağındaki şişlik, yara ve ağrı şikayetleri nedeniyle pek çok sağlık merkezine giderek tedavi gören fakat sonuç alamayan Ümmühan Gören, Çanakkale Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahi Kliniği'nde Op. Dr. Ahmet Ekin tarafından son teknoloji olan Variclose ameliyatı ile tedavi edildi. Op. Dr. Ahmet Ekin “Hastamızın dizden altında yaygın ödem ve yaralar mevcuttu. Hastanemizde yapılmaya başlanan son teknolji variclose tedavisi uyguladık. Devamında uyguladığımız ülser ve yara bakımı tedavisi ile hastamızın şikayeti kalmadı ve ayağı tamamen kurtuldu" dedi.
Yıllardır yaşadığı sorunları anlatan Ümmühan Gören, ayağı iyileşip şikayetlerinin son bulmasından sonra Op.Dr. Ahmet Ekin'e teşekkür ziyaretinde bulunarak, “Bugüne kadar gezmediğim hastane, gitmediğim doktor kalmadı. Beni bu hastalıktan kurtaran sizlerden Allah razı olsun" dedi.

Burak GEZEN / ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAF

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!