Gestaş Troya Medya Buluşmaları sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Gestaş Troya Medya Buluşmaları sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2018 11:46

Gestaş Troya Medya Buluşmaları sona erdi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'de, 2018 Troya Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gestaş Troya Medya Buluşmalarının ikinci hafta konukları, gazeteci Nedim Şener ile TV programcısı Gökhan Gökçe oldu.

İçdaş Kongre Merkezindeki Gestaş Troya Medya Buluşmaları, gazeteci Nedim Şener ile TV programcısı Gökhan Gökçe'nin katıldığı program ile sona erdi. 2018 Troya Yılı etkinlikleri kapsamında söyleşiye katılan gazeteci yazar Nedim Şener, FETÖ’nün medya ilişkisine değindi. Nedim Şener, FETÖ’nün medyayı bir propaganda aracı olarak kullandığını belirterek, en başından beri Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı aracılığıyla toplumun her kesimini etkilemeye yönelik bir proje başlattığını vurguladı.

"Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni bombalayan F16 pilotuyla, FETÖ'nün gazetecisi Ahmet Yavuz Arslan arasında hiçbir fark yoktur" diyen Şener, şunları söyledi.

"FETÖ'nün diğer uzantıları gibi, medyasının da beyinleri yıkanmıştı. Hrant Dink cinayetinde, bir gazetecinin diğer bir gazetecinin cinayetini karartacağı aklıma gelmezdi. Ama bakıyorum adamlara, sürekli polisleri aklamaya çalışıyorlar. O zaman anladım ki, medya FETÖ için olmazsa olmaz. 15 Temmuz'dan sonra yurtdışına çıktılar ve hemen medya kurdular. Çünkü terör örgütlerinin hiçbir ahlaki standartı yoktur, propaganda aracı onlar için olmazsa olmazdır. Bakın terör örgütlerinin özellikle arkasına saklandığı kavram, basın özgürlüğü, adalettir."

ÇANAKKALE,(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!