Çocuklar şiddetsiz bir dünya resmetti

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar şiddetsiz bir dünya resmetti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 15:16

Çocuklar şiddetsiz bir dünya resmetti

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'de 'Şiddetsiz Bir Dünya' konulu resim yarışmasının ödül töreniyle birlikte açılan sergi ilgiyle gezildi.
Çanakkale Kent Konseyi, UNICEF Çanakkale Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklığında, Çanakkale Belediyesi'nin destekleriyle hazırlanan 'Şiddetsiz bir dünya' konulu resim yarışmasının ödül töreni ve sergisi, Yazar Sanatçı Evi'nde gerçekleşti. Ortaöğretim öğrencileri arasında gerçekleşen yarışmanın ödül törenine; Belediye Başkan Vekili Adnan Güler başta olmak üzere kurum ve kuruluşların temsilcileri ile öğrenciler ve aileleri katıldı.
Açılışta konuşan Belediye Başkan Vekili Adnan Güler, toplumda şiddetin oldukça yaygın olduğundan söz ederek, "Çocuklarımızı şiddetten uzak tutacak şekilde eğitebilirsek, gelecekte de şiddetten uzak bir şekilde yaşarlar. Bu nedenle bu tip projeleri desteklememiz gerekiyor" dedi.
UNICEF Çanakkale Şube Başkanı Uzman Dr. Semra Uğurgelen ise, şiddetten en fazla etkilenen bireylerin çocuklar olduğunun altını çizerek bu projelere büyük önem verdiklerini kaydetti. Uğurgelen, projede emeği bulunan kurumlara ve desteklerinden dolayı da Çanakkale Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!