CHP Çanakkale adayı Muharrem Erkek oyunu kullandı

Güncelleme Tarihi:

CHP Çanakkale adayı Muharrem Erkek oyunu kullandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2024 12:00

CHP Çanakkale adayı Muharrem Erkek oyunu kullandı

Haberin Devamı

Cemhan ŞEN / ÇANAKKALE, (DHA)-CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Çanakkale Belediye Başkan adayı Muharrem Erkek, Gazi Ortaokulu 1307 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Çanakkale'de 08.00 itibariyle 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 440 bin 119 seçmen kurulan 1595 sandıkta oy kullanmak için sandıklara gitmeye başladı. CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Gazi Ortaokulu 1307 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Muharrem Erkek, "Demokrasimiz, Çanakkale'miz için hayırlı olsun. Bu süreçte bizi sevgiyle, hoşgörüyle kucaklayan tüm hemşerilerime, herkese çok çok teşekkür ediyorum. Çanakkale yine Türkiye'ye örnek oldu. Son derece demokratik, nezaketli bir süreç yaşadık. Çünkü demokratik bir kent Çanakkale. Yerel demokrasinin büyümesini, gelişmesini istiyoruz. Yerel demokrasinin var olabilmesi için belediyeler çok çok önemli. Belediyeler halkın en rahat şekilde doğrudan yönetime katılabildiği birimler. Onun için bugün artık Çanakkale halkı seçmen son sözünü söyleyecek, kararını verecek. Seçmenin takdiri, iradesi her şeyin üzerindedir. Bizler adaylar olarak siyasi partiler olarak her şeyi söyledik. Şimdi kararı verecek olan Çanakkale halkıdır" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!