Çanakkale Belediyesi'nin yeni araçları tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale Belediyesinin yeni araçları tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 16:38

Çanakkale Belediyesi'nin yeni araçları tanıtıldı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Belediyesi, araç filosuna kattığı 15 yeni aracın tanıtımı için Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenledi.

Çanakkale Belediyesi, artan nüfus ve büyüyen kentin ihtiyaçları doğrultusunda araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda filoya dahil olan yeni araçlar, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle tanıtıldı. Tanıtım törenine, Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla Kenar, Ali Sürücü, Özleyiş Çetin, Rebiye Ünüvar, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve çalışanları, S.S. 18 Nolu Şehiriçi Minibüsçüleri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Ateş, Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik kapsamında, çeşitli müdürlüklerde kullanılmak üzere alınan 4 binek tipi araç, 1 motosiklet, 1 yangın aracı, 1 engelli tip minibüs, 1 finişer asfalt serme aracı, 1 asfalt kazıma aracı, 4 tane 27 koltuklu engelli tipi otobüs, 1 tane 31 koltuklu otobüs, 1 servis aracı olmak üzere toplamda 15 adet aracın tanıtımı yapıldı. Başkan Gökhan, Belediye filosuna yeni dahil olan araçları inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Belediyeler altyapılarını ve hizmet yaparken, araç ve gereçlere ihtiyaç duyarlar. Bizim de, belediye bütçemiz dahilinde ve İller Bankasındaki kredibilitemiz yüksek olduğu ve kaynaklarımızı verimli kullandığımız için bu araçları alabilme şansımız oldu. Çanakkale halkının hizmetine sunuyoruz. Toplamda 4 milyon TL’lik bir araç parkına sahip olduk. Çanakkale halkının kaynaklarıyla alıyoruz bu araçları. Onun için de meydanda tanıtımını uygun bulduk. Yeni araç alımı ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor" dedi.

Başkan Gökhan, konuşmasının ardından sınavlarda başarılı olarak kooperatif bünyesinde görev yapmak üzere şoför kartı almaya hak kazanan kadın şoförler Aynur Dere ve Aylin Özer ile Belediye bünyesinde kadroya geçen kadın şoför Mücella Tezcan’a şoför kartlarını takdim etti.

Araç tanıtım töreni, hatıra fotoğrafı çekimi, dua edilmesi ve pilav ikramıyla sona erdi.

ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!