Çan Belediyesi Ramazan etkinlikleri çocukları güldürdü

Güncelleme Tarihi:

Çan Belediyesi Ramazan etkinlikleri çocukları güldürdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 15:16

Çan Belediyesi Ramazan etkinlikleri çocukları güldürdü

Haberin Devamı

ÇAN Belediyesi tarafından Atatürk Şehir Meydanı’nda düzenlenen 9’ncu Ramazan Etkinliklerinde, çocuklara özel birbirinden eğlenceli gösteriler gerçekleştirildi. Yüzlerce Çanlı çocuk, renkli görüntülere sahne olan etkinliklerle gönüllerince eğlendi.

Düzenlenen programda çocuklar Nasrettin Hoca, Jönklör ve Ateşbaz Zenco, Lastik Kız ve Türkiye’nin ilk ve tek gölge gösteri grubu Game Of Gölge’nin birbirinden ilginç ve eğlenceli gösterileriyle keyifli zaman geçirdi. Etkinliğe, Çan Belediye Başkanı AK Partili Abdurrahman Kuzu, AK Parti İlçe Başkanı Murat Okan, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ve AK Parti Belediye Meclis üyeleri ile yüzlerce çocuk ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik, Nasrettin Hoca’nın başından geçenleri o kendine has üslubu ile anlatması ve çocukların sorduğunu komik bilmecelere yanıt vermesiyle başladı. Ardından yapılan jonklör ve denge gösterileri adeta çocukların nefeslerini kesti. Lastik Kız Elif Ece Atasoy’un yaptığı balerin ve jimnastik gösterisi hayranlıkla izlenirken son olarak sahneye çıkan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programında iki kez finalist olarak sahne alan Game Of Gölge ekibi, gerçekleştirdikleri gölge figürleriyle geceye damgasını vurdu.

Programın ardından bir konuşma yapan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, “Diğer büyük şehirlerde çocuklar hangi etkinliklerle eğleniyorsa, Allah’a şükürler olsun Çan’da da size o etkinlikleri getirdik. İnşallah bundan sonra da böyle devam edecek. Çünkü Bizim en büyük hassasiyetimiz çocuklardır. Zaten bu da artık kanıksanmış durumda. Çünkü geleceği inşa edecek olanlar bugünün çocuklarıdır. Eğitim camiasından gelen biri olarak, aynı zamanda da yerel yönetim sorumluluğumuzun gereği çocuklarımız için üzerimize düşeni yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra ise Çan Belediyesi El Sanatları Atölyesi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünlerinin sergilendiği Sanat Galerisi’nin açılışı gerçekleştirildi.

ÇANAKKALE / DHA

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!