Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2014 12:50

Haberin Devamı

ÇANAKKALE (AA) - Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BIFED) tamamlandı.

Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz başkanlığında, Petra Holzer'in yönetmenliğinde gerçekleştirilen etkinlik, Halk Eğitim Merkezi Salonu'ndaki ödül töreniyle sona erdi.

Festivalde Fethi Kayaalp büyük ödülünü Rüya Arzu Köksal'ın yönetmenliğini yaptığı "Bir Avuç Cesur İnsan" aldı eser aldı. Ödülünü almak için sahneye çocuklarıyla çıkan yönetmen Köksal, "En büyük sorumluluğumuz çocuklarımıza bırakacağımız temiz bir dünya" dedi.

Festivalin ikincilik ödülünü Mano Khalil'in yönetmenliğini yaptığı "Arı Yetiştiricisi", üçüncülük ödülünü ise Farida Pacha'nın yönettiği "Benim Adım Tuz" çalışması kazandı.

Belediye Başkanı Yılmaz, ilk kez düzenlenen festivale katkıda bulunanlara teşekkür edip, "Festivalin 5, 10 ve 20. senesini görmek beni gerçekten heyecanlandırıyor. Ayrıca 3 gün boyunca mesai harcadıkları için jüri üyelerine de teşekkür ediyorum. Halkımız festivale sahip çıktı. Teşekkürün en büyüğüne Bozcaada halkı layık" diye konuştu.

Haberin Devamı

Törene, Kaymakam Abdulgani Mağ, Garnizon Komutanı Binbaşı Abdurrahman Nantı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaşar ile davetliler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!