Biga’da Öğrenme Şenliği başladı

Güncelleme Tarihi:

Biga’da Öğrenme Şenliği başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 17:57

Biga’da Öğrenme Şenliği başladı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin Biga İlçesi’nde Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde, ‘Eğlenerek öğrenmeye var mısınız?’ sloganıyla Öğrenme Şenliği düzenledi.

Şenliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Şube Müdürü Müjdat Yüksel, Biga Orman İşletme Müdürü İhsan Tunç, Biga İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vasfi Karaca, Biga Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Cemal Avcı, Biga AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Bulut, Biga Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ali Hikmet Cevher, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Biga Belediyesi önünde düzenlenen etkinlikte konuşan Biga Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ali Hikmet Cevher, “Bu yıl ikincisini düzenlendiğimiz Öğrenme Şenliğindeki amacımız, halk eğitim sergisi açmak değil, halkımızı her stantta öğrenme etkinlikleri ile bilinçlendirerek farkındalık oluşturmaktır. Stant ziyaretlerinde yeri geldiğinde tansiyonunuz ölçülecek, yeri geldiğinde Ebru yapacaksınız, yeri geldiğinde de sazı alıp elinize çalacaksınız,  halk oyunlarından figürleri öğreneceksiniz. Yani her stantta farklı bir etkinliğin içerisinde kendinizi bulacaksınız. Etkinliklerimiz yarın da devam edecek. Halk Eğitim Merkezi olarak her zaman, her yerde, herkes için eğitim sloganı ile yürüttüğümüz çalışmalarımız ile toplumun her bireyine, hayatın her bir alanına katkı sağlamak için devletin sağladığı bütün imkanlar ile elimizden geldiğince hizmet etmeye gayret göstermekteyiz” dedi.

Konuşmanın ardından şenliğe katılan protokol üyeleri ve vatandaşlar, stantları gezdi.

Safiye TARI GÜNER / BİGA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!